Antena 3 Actualitate O nouă ședință a Guvernului. Ce proiecte sunt pregătite

O nouă ședință a Guvernului. Ce proiecte sunt pregătite

23 Ian 2019   •   20:47
O nouă ședință a Guvernului. Ce proiecte sunt pregătite

Guvernul se reuneşte vineri în şedinţă, pe ordinea de zi figurând, printre altele, un proiect de hotărâre privind emiterea autorizaţiei de mediu pentru SC "Nuclearelectrica" - Sucursala "Fabrica de Combustibil Nuclear". 

Printr-o altă hotărâre, Executivul va aproba declasificarea documentelor elaborate anterior datei de 31 decembrie 1989 de persoane juridice de drept public sau privat şi aflate în fondul arhivistic al Ministerului Afacerilor Externe. 

Pe agenda reuniunii guvernamentale figurează şi un proiect de hotărâre privind aprobarea metodologiilor pentru stabilirea normelor de venit utilizate la impunerea veniturilor din activităţi agricole, precum şi a metodologiei de calcul al reducerii normei de venit pentru aplicarea prevederilor referitoare la scutirea de la plata impozitului pe venit prevăzută la art. 76 alin. (1) lit.c) din Legea cooperaţiei agricole nr. 566/2004.

Totodată, Executivul va aproba şi un memorandum având ca temă: "încetarea efectuării donaţiei unor bunuri mobile aflate în proprietatea privată a statului şi în administrarea Ministerului Apărării Naţionale către Guvernului Ucrainei, aprobată prin Memorandumul din 8 ianuarie 2016".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close