Antena 3 CNN Actualitate O nouă sinucidere la Penitenciarul Poarta Albă. Un paznic și-a pus capăt zilelor

O nouă sinucidere la Penitenciarul Poarta Albă. Un paznic și-a pus capăt zilelor

O nouă sinucidere la Penitenciarul Poarta Albă. Un paznic și-a pus capăt zilelor
08 Apr 2017   •   19:22

Un nou caz de sinucidere a fost înregistrat în cursul zilei de vineri în rândul personalului de pază şi siguranţă de la Penitenciarul Poarta Albă, de această dată fiind vorba despre un subofiţer care lucra în sistem de peste 20 de ani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Penitenciarului de maximă siguranţă Poarta Albă, subcomisarul Gabriel Botezan, acesta este cel de-al doilea caz în decursul unei luni în care un cadru al penitenciarului este găsit decedat în locuinţă.

'Nu pot să spun nimic mai mult decât că suntem consternaţi, colegul nostru, subofiţer, lucra din anii 90 în Penitenciarul Poarta Alba, avea familie, copii, nu înţeleg ce se întâmplă, tot colectivul din penitenciar este marcat de tragicul eveniment şi suntem extrem de îndureraţi. Am înţeles că a fost găsit într-o locuinţă, undeva pe la marginea oraşului Medgidia, el locuind în acel municipiu cu familia. Din nou, aşteptăm să vedem ce concluzii va trage ancheta criminalistică', a declarat Gabriel Botezan.

Pe 10 martie un angajat al Penitenciarului Poarta Albă, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit spânzurat joi seară în locuinţa sa din Constanţa, descoperirea fiind făcută de soţie.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: sinucidere Poarta Alba
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close