Antena 3 CNN Actualitate O nouă tentativă de jaf la un bancomat din Capitală

O nouă tentativă de jaf la un bancomat din Capitală

O nouă tentativă de jaf la un bancomat din Capitală
01 Noi 2007   •   15:35

Încă o tentativă de jaf la sediul unei bănci din sectorul 1 al Capitalei. Trei bărbaţi au încercat să fure cutia de valori a unui bancomat. Tentativa de furt nu a avut succes deoarece bancomatul era încastrat în pardoseală şi conectat la dispeceratul unei firme de pază, motiv pentru care alarma s-a declanşat imediat. La faţa locului s-au deplasat poliţişti de la Secţia 5 şi lucrători de la Poliţia sectorului 1. Procesul de identificare a celor trei bărbaţi este îngreunat deoarece aceştia aveau feţele acoperite.

Miercuri noapte o altă bancă a fost jefuită în Bucureşti. Cinci hoţi au furat un bancomat, cu totul. Au fost filmaţi de camerele de supraveghere şi acum sunt căutaţi de poliţie, ei şi captura de 80.000 de lei. Cei cinci bărbaţi au coborât dintr-o maşină în faţa băncii în jurul orei două şi jumătate. Grupul a intrat în hol, iar unul dintre membri a acoperit camera de supraveghere din dreptul bancomatului. Au scos apoi aparatul din lăcaş şi l-au cărat la maşină.

Furtul a fost descoperit abia dimineaţă de angajaţii băncii, ajunşi la lucru. Spargerea i-a uimit şi pe clienţii obişnuiţi ai băncii. Hoţii au dat lovitura liniştiţi, deoarece banca nu era păzită. Angajaţii care muncesc în magazinele din apropiere spun că nu este prima dată când banca a fost atacată. Poliţiştii spun că va fi destul de greu să dea de urma hoţilor, mai ales că imaginile de pe celelalte camere de supraveghere nu sunt concludente.

CUM SĂ FURI UN BANCOMAT ÎNTREG:

Antena 3

×
Parteneri
Mugur Isărescu lasă de înţeles că se va ajunge la îngheţarea salariilor în România
x close