Antena 3 CNN Actualitate O pensiune din Moeciu de Sus a fost cuprinsă de flăcări (VIDEO)

O pensiune din Moeciu de Sus a fost cuprinsă de flăcări (VIDEO)

O pensiune din Moeciu de Sus a fost cuprinsă de flăcări <font color=red>(VIDEO)</font>
02 Ian 2008   •   11:34

Pompierii din Bran şi Zărneşti au ajuns cu întârziere de o oră la o pensiune cuprinsă de flăcări din Moeciu de Sus. Întârzierea se datorează maşinii de intervenţii care este defectă de luni de zile. Din fericire, niciunul dintre turiştii cazaţi în pensiune nu a fost rănit. Flăcările au izbucnit la ora 5.30, la acoperişul casei în care locuiau proprietarii pensiunii, de unde s-au extins la clădirea pensiunii.

Aici erau cazaţi 10 turişti, între care 3 copii, cel mai mic având doar un an şi jumătate. Nimeni nu a fost rănit, iar turiştii au fost găzduiţi în pensiunile din apropiere. Proprietarii nu erau asiguraţi, iar pagubele lor ar fi fost mai mici dacă maşina de intervenţie a pompierilor din localitate ar fi fost în stare de funcţionare.

Dar repararea maşinii stricate în urmă cu aproape jumătate de an nu a fost o prioritate pentru autorităţile locale. Pompierii au luptat timp de 3 ore ca să stăvilească flăcările, iar specialiştii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov va demara o anchetă pentru a afla cauzele incendiului.

CABANĂ CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI LA MOECIU Antena 3:

Antena 3

×
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close