Antena 3 CNN Actualitate O profesoară a fost bătută de un elev, chiar în sala de curs

O profesoară a fost bătută de un elev, chiar în sala de curs

O profesoară a fost bătută de un elev, chiar în sala de curs
13 Feb 2008   •   21:19

O profesoară de limba română din Botoşani a fost bătută, miercuri după-amiază, de un elev aflat în stare de ebrietate. Profesoara a fost lovită cu pumnii şi picioarele peste faţă şi peste corp de un licean de clasa a XII-a, chiar în sala de clasă, înainte să înceapă cursurile. Incidentul a avut loc miercuri după-amiază, la Grupul Şcolar de Industrie Uşoară din Botoşani. Femeia a fost luată la bătaie după ce i-a spus elevului să stingă ţigara aprinsă în sala de curs.

Potrivit poliţiştilor, elevul a ajuns la ore în stare de ebrietate. El a încercat să intre pe poarta principală a unităţii de învăţământ, însă paznicul de serviciu i-a interzis acest lucru. Atunci liceanul a sărit gardul, după care a intrat în clasă. Imediat ce a aprins o ţigară, profesoara l-a avertizat să o stingă, după care i-a propus să o însoţească la dirigintele clasei.

Elevul s-a ales cu dosar penal pentru lovire şi alte violenţe. Directorul Grupului Şcolar de Industrie Uşoară, Tereza Negrescu, a anunţat că împotriva elevului va fi luată măsura exmatriculării, fără drept de reînscriere.

Rompres

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close