Antena 3 CNN Actualitate O profesoară de desen, mutilată de un câine maidanez (VIDEO)

O profesoară de desen, mutilată de un câine maidanez (VIDEO)

O profesoară de desen, mutilată de un câine maidanez <font color=red>(VIDEO)</font>
12 Mai 2008   •   23:02

Un câine maidanez a mâncat degetul unei femei, în Bucuresti! Femeia atacată e profesoară şi acum îşi face meseria cu greu. A mai fost primită la şcoală din milă. N-are pe cine trage la răspundere: câinii sunt problema tuturor şi a nimănui. Tragica întâmplare a avut loc pe strada Elie Carafoli din sectorul 1, unde câinele este în continuare stăpân, la trei luni de la incident.

Mălina Popa mergea la şcoală şi a fost atacată de un câine fără stăpân. Ultimele luni din viaţa ei au însemnat drumuri prin spitale şi operaţii chinuitoare. Medicii nu i-au mai putut coase degetul la loc. Dar i-au oferit variante de reconstrucţie. Acum poartă un aparat care îi trage practic de bucata de os care i-a mai rămas.

Mutilată de maidanez


Femeia a făcut o sesizare ca maidanezul să fie luat de hingheri. Nimeni însă nu s-a obosit. Peste 40.000 de astfel de animale sunt libere pe stradă. În adăposturi, nu încap decât 5 sute. Legea e de vină, spun cei care ar trebui să aibă grijă de câinii fără stăpân. Soluţii, nu există.

Şi nici vinovaţi. Pentru că nicio lege nu spune că municipalitatea ar purta vreo răspundere dacă un om e muşcat pe stradă de un câine care aparţine primăriei.

Observator

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close