Antena 3 CNN Actualitate O româncă din Italia și-a abuzat fiul de șase ani, împreună cu concubinul său, timp de luni de zile

O româncă din Italia și-a abuzat fiul de șase ani, împreună cu concubinul său, timp de luni de zile

O româncă de 29 de ani, care locuiește în Italia, și-a abuzat fiul de șase ani timp de luni de zile.

O româncă din Italia și-a abuzat fiul de șase ani, împreună cu concubinul său, timp de luni de zile
Sursa foto: Pixabay
21 Mai 2020   •   15:43

Inițial își lăsase copilul să stea în România, împreună cu bunicii, iar ulterior l-a luat în Italia, unde, alături de concubinul său, l-au abuzat sexual.

Vecina acestora e cea care a semnalat cazul la autorități.

Bunicii micuțului au crezut că acestuia îi va fi mai bine în Italia, alături de mama sa, însă nimeni nu avea de unde să știe ce experiență de coșmar avea să-l aștepte. Românca și iubitul ei de 34 de ani îl puneau pe copil să asiste la scenele lor erotice și îl țineau mereu dezbrăcat.

Vecina acestora e cea care a semnalat cazul la autorități.

"Am urmărit să văd ce se întâmplă. Copilul a stat o oră în pielea goală, închis în balcon", a spus femeia autorităţilor italiene. În urma sesizării primite, autoritățile au început să monitorizeze comportamentul celor doi adulţi faţă de copil.

"Concluzia finală a investigatorilor a fost că cei doi încercau să-l pregătească pe copil pentru prostituţie infantilă şi alte activităţi de acest gen, motiv pentru care în luna noiembrie 2016 au fost puşi sub arest. Minorul a fost transferat apoi într-o structură protejată din Umbria şi a stat acolo până în luna martie a anului 2017 când un judecător a decis să-l încredinţeze din nou bunicilor săi din România care l-au crescut pe băiat până să plece în Italia şi care nu erau la curent cu intenţiile fiicei lor... Copilul, care acum are 10 ani, şi-a revenit, ne-au transmis rudele sale, dar a fost nevoie de asistenţa unui psiholog pentru o perioadă îndelungată. Acum e bine însă, învaţă foarte bine la şcoală şi bunicii au foarte mare grijă de el.", a scris publicația Rotalianul.

×
Subiecte în articol: Italia
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close