Antena 3 CNN Actualitate O sută de bătrâni puteau rămâne fără case, din cauza unor escroci (VIDEO)

O sută de bătrâni puteau rămâne fără case, din cauza unor escroci (VIDEO)

O sută de bătrâni puteau rămâne fără case, din cauza unor escroci <font color=red>(VIDEO)</font>
22 Mai 2008   •   19:37

Peste o sută de bătrâni din Capitală au fost pe punctul de a rămâne fără case, conform unor date noi din dosarul înşelăciunilor puse la punct de o reţea de escroci cu relaţii în primăria sectorului 5 din Bucureşti. Surse din rândul anchetatorilor au spus joi că în afacere ar fi fost implicaţi şi trei angajaţi SPP, informaţie infirmată de serviciul de pază şi protecţie şi de poliţie.

Ion Călin se numără printre norocoşii care au scăpat din mânile escrocilor. A fost drogat trei luni şi era pe punctul de a le da casa. Escrocii au dat înapoi când au aflat că nepotul bătrânului e rudă cu Nuţu Cămătaru, însă i-au golit garsoniera de mobilă. Alţi 12 bătrâni au rămas pe drumuri.

În locuinţele escrocilor, poliţiştii au găsit însă sute de acte. Buletine false, dar şi acte de proprietate în original. Peste 100 de bătrâni figurau pe lista escrocilor. Datele lor ar fi fost furnizate chiar de doi angajaţi ai primăriei sectorului 5, Dan Bodârlău şi Adi Baciu.

"Deţineam acele înscrisuri în locuinţa mea (...) la serviciu nu deţineam cele mai bune condiţii şi nu pot să-mi las actele într-un sertar cu cheie", a declarat Dan Bodârlău, inspector Direcţia Taxe şi Impozite Sector 5. Vecinii lui Dan Bodârlău spun că acesta le-a făcut şi lor probleme şi că a vrut să scoată din case şi bătrâni din zonă.

Deocamdată, cei doi angajaţi ai Primăriei sectorului 5 sunt cercetaţi în stare de libertate alături de alţi şase inculpaţi. Patru persoane au primit mandat de reţinere pentru 29 de zile.

Observator

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close