Antena 3 CNN Actualitate O tânără a leşinat în timpul discursului unui membru USR-PLUS, la Timişoara

O tânără a leşinat în timpul discursului unui membru USR-PLUS, la Timişoara

La un eveniment electoral organizat de alianţa USR-PLUS în Timişoara, unei tinere i s-a făcut rău, în timpul discursului ţinut de europarlamentarul Vlad Botoş. Fata avea în mână o pancartă cu însemnele alianţei, când, la un moment dat, a căzut în spatele politicianului. Grav este că la eveniment nu era prezent niciun cadru medical, aşa cum ar fi trebuit. Disperat că s-ar putea întâmpla ceva rău, chiar cel care ţinea discursul a strigat către mulţime, în speranţa că se află un medic în apropiere.

O tânără a leşinat în timpul discursului unui membru USR-PLUS, la Timişoara
Sursa foto: Facebook/USR Timişoara
de Cristi Popovici    |    05 Sep 2020   •   14:30

Evenimentul electoral a fost organizat de alianţa USR-PLUS la Timişoara, în Parcul Copiilor. Peste o sută de oameni au participat la dezbatere, printre ei şi membri din conducerea USR-PLUS.

La astfel de evenimente ar trebui să fie prezenţi, preventiv, şi cadre medicale, tocmai pentru ca medicii să intervină imediat în caz de nevoie. Însă, organizatorii se pare că au uitat de acest aspect.

La un moment dat, unei tinere care se afla pe scenă i s-a făcut rău. Fata ţinea o pancartă cu însemnele alianţei şi stătea în spatele europarlamentarului Vlad Botoş. Acesta era în mijlocul unui discurs despre candidaţii USR-PLUS la primăria Timişoarei şi a Consiliului Judeţean Timiş, când tinerei din spatele său i s-a făcut rău şi a căzut.

Totul s-a întâmplat într-o secundă, astfel că ceilalţi susţinători ai alianţei prezenţi pe scenă nu au apucat să intervină.

Politicianul şi-a întrerupt discursul şi a sunat la 112. Până să vorbească cu operatoarea, a cerut ajutorul celor din public, în speranţa că printre cei prezenţi se află şi un medic.  

Ambulanţa a sosit la scurt timp şi medicii i-au acordat tinerei primul ajutor. Aceasta a avut noroc şi nu s-a lovit la cap, în timpul căderii. Se pare că fetei i s-a făcut rău din cauza oboselii şi a căldurii. 

Cristian Moș, președintele USR Timiș a transmis următorul punct de vedere: “Vreau să subliniez că nu a fost un eveniment, ci o conferință de presă. Iar la conferința de presă nu este obligatorie prezența unei echipe de salvare.”

 

×
Subiecte în articol: Timisoara USR-PLUS
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close