Antena 3 CNN Actualitate O tânără a lovit cu mașina un copil, după care l-a luat acasă. Ce a urmat

O tânără a lovit cu mașina un copil, după care l-a luat acasă. Ce a urmat

O tânără de numai 18 ani a lovit cu mașina un minor. După accident, șoferița l-a luat la domiciliu.

O tânără a lovit cu mașina un copil, după care l-a luat acasă. Ce a urmat
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    23 Sep 2020   •   16:15

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la un accident rutier soldat cu victime ce a avut loc marți, în localitatea Hilișeu Horia. 

În urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că, în jurul orei 13:00, o tânără de 18 ani din comuna Hilișeu Horia, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, a acroșat un minor de 8 ani care se deplasa pe marginea părții carosabile și a pătruns brusc pe suprafața acesteia, întrucât s-a speriat de un cal aflat pe zona cu vegetație.

Conducătoarea autoturismului a preluat victima și a transportat-o la domiciliu

În urma accidentului, minorul s-a ales cu leziuni corporale. Mai șocantă este reacția tinerei, care l-a luat pe minor în autovehicul și l-a transportat la domiciliul ei. 

„În urma impactului, minorul a suferit leziuni corporale. Conducătoarea autoturismului a preluat victima și a transportat-o la domiciliu, fără a anunța organele de poliție despre producerea accidentului. Ulterior, minorul a fost transportat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani, potrivit stiri.botosani.ro.

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de părăsire a locului accidentului și vătămare coporală din culpă.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close