Antena 3 CNN Actualitate Ofertă de muncă pentru studenţii români în Grecia

Ofertă de muncă pentru studenţii români în Grecia

Ofertă de muncă pentru studenţii români în Grecia
30 Ian 2008   •   08:57

Studenţii români pot lucra la vară în hotelurile de 4 şi 5 stele, din Grecia. Tinerii de la facultăţile de turism, economie, management, marketing, limbi straine, istorie, geografie şi sport vor face practica în această ţară prin programul ?Happy Summer Greece?. Studenţii vor avea un salariu cuprins între 450 şi 700 de euro pe lună . Recrutarea se va face în cadrul unui târg de joburi organizat la începutul lunii martie. Printre posturile oferite se numără cele de recepţioner, ospătar, barman, salvamar sau animator pentru copii.

Dacă reuşesc să se înscrie în program, ei vor beneficia de cazare, masă şi transport, dar si de servicii de asistenţă permanentă din momentul înscrierii şi până la data întoarcerii în ţară. De asemenea, tinerii care vor participa la acest program vor avea şi un bonus de două nopţi de cazare în Atena, pentru a vizita obiectivele turistice.

Perioada minimă pentru care se încheie contractele este de trei luni, dar se poate prelungi până la şase luni. Cei interesaţi de ofertă trebuie să plătească o taxă de înscriere de 260 de euro, care poate fi plătită şi în rate. Ofertele se adresează celor vor face practica în cadrul acestui program din timpul verii.

La final vor primi un certificat de practică internaţională, şi recunoaşterea competenţelor dobândite în urma celor 3 sau 6 luni de experienţă.

Antena 3

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close