Antena 3 CNN Actualitate Olguța Vasilescu aruncă bomba: Guvernul a dat ilegal valul de OUG-uri! Sunt lovite de nulitate

Olguța Vasilescu aruncă bomba: Guvernul a dat ilegal valul de OUG-uri! Sunt lovite de nulitate

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu, da peste cap planurile lui Ludovic Orban. Aceasta susține că ordonanţele de urgenţe adoptate de Executiv sunt nule deoarece nu au primit avizele de la Consiliul Economic și Social. Mai mult, Lia Olguţa Vasilescu aminteşte şi de decizia Curţii Constituţionale care interzice adoptarea ordonanţelor fără avizul consiliului.

Olguța Vasilescu aruncă bomba: Guvernul a dat ilegal valul de OUG-uri! Sunt lovite de nulitate
05 Feb 2020   •   10:40

”Danca spune ca ei au transmis ordonantele adoptate in seara asta la Consiliul Economic Social si ca cei de la CES nu le-ar fi dezbatut. Pai cum sa le fi trimis, cand abia in sedinta de azi ministrii isi semnau avizele intre ei? Iar CES nu poate lua in dezbatere OUG fara toate avizele interministeriale... De asemenea, fara avize CES, ordonantele sunt lovite de nulitate! De cand e decizie CCR, nu mai e posibil sa aprobi OUG fara consultarea consiliului. Stiu ca nu va intereseaza, dar e ilegal tot ce ati facut la balciul vostru de azi! 

Chiar sunt curioasa cum au motivat ministrii si a aprobat ministrul Justitiei urgenta pentru trotinete, de exemplu...
E ok ca s-au speriat de scandal si nu au mai dat bani bancilor retragand ordonanta, dar nu e ok ca dupa ce a redactat o OUG care l-a plasat in conflict de interese, ministrul Sanatatii s-a facut ca are treaba doar ca sa nu o semneze.  Ca sa nu uit! Poate ii spune cineva lui Danca, pentru ca

Baubau sigur nu stie, ca si anul trecut s-au dat bani pentru biletele de tratament ale pensionarilor. Chiar din ianuarie... 
Maine o sa citim ordonantele pe care nu le-au prezentat in conferinta! Si sunt sigura ca ne vom ingrozi...”, scrie Lia Olguța Vasilescu.
 

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu OUG
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close