Antena 3 CNN Actualitate Olguța Vasilescu, surpriză pentru craioveni: Așa vom fi pe harta orașelor europene de vizitat

Olguța Vasilescu, surpriză pentru craioveni: Așa vom fi pe harta orașelor europene de vizitat

Olguţa Vasilescu vine cu o schimbare surprinzătoare pentru craioveni. Social-democrata a prezentat unul dintre proiectele cu care vine în faţa alegătorilor chiar pe contul de Facebook. ”Așa vom pune Bănia pe harta orașelor europene de vizitat”, a spus Vasilescu.

Olguța Vasilescu, surpriză pentru craioveni: Așa vom fi pe harta orașelor europene de vizitat
de Maria Sabu    |    17 Iul 2020   •   11:50

"Primul dintre proiectele pentru care candidez la Primăria Craiovei este Fan Zone. Craiova are, în acest moment, cel mai frumos centru istoric din România. O mare parte a acestei zone a fost revitalizată de către proprietarii clădirilor şi administraţia locala, în ultimii ani. În perioada următoare, vom extinde suprafaţa reabilitată şi construită, prin amenajarea unei zone pentru fanii echipelor sportive ale Băniei, acolo unde se află în acest moment Piaţa Veche.”, a spus Olguța Vasilescu.

Proiectul care va pune Craiova pe harta orașelor europene de vizitat

”Deşi această parte a Craiovei are multe clădiri monument, din păcate, de peste 30 de ani, e în paragină, cu multe chioşcuri vechi şi insalubre şi din această cauză nu e tranzitată. Vor apărea o noua piaţetă unde să se strângă fanii sportului craiovean înainte de a se deplasa la Polivalentă sau la stadion şi mai multe clădiri care vor adăposti restaurante, hoteluri şi magazine de suveniruri, asemeni multor oraşe cu tradiţie în sport. Este un proiect demarat deja şi care va pune Bănia pe harta oraşelor europene de vizitat!", a conchis social-democrata.

 

×
Subiecte în articol: Olguta Vasilescu Craiova
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close