Antena 3 CNN Actualitate Omul de afaceri Dan Adamescu, în stare gravă la spital

Omul de afaceri Dan Adamescu, în stare gravă la spital

Omul de afaceri Dan Adamescu, în stare gravă la spital
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    26 Dec 2016   •   21:49

Omul de afaceri Dan Adamescu este în stare gravă. Internat la o clinica privată din București, medicii ar fi sceptici cu privire la evoluția stării lui de sănătate, potrivit Realitatea.net.

Familia afaceristului susține că nu este lăsată să intre în salonul în care este Dan Adamescu. Abia mâine conducerea penitenciarului va decide dacă le permite sau nu rudelor să îl viziteze.

Nora lui Dan Adamescu, Adriana Constantinescu, a explicat, pentru Realitatea TV: "El este intubat în urma unei septicemii. Nu răspunde la niciun tratament de antibiotice. Se pare că ar fi un stafilococ auriu, se pare că ar fi o infecţie la şold. Sora dumnealui nu este lăsată să-i fie alături, deşi este vorba de terapie intensivă, unde oricum nu poţi fi lăsat să stai mai mult de 10 minute la căpătâiul lui. Li s-a spus celor de la penitenciar că situaţia lui este foarte critică. Cu toate acestea, şi astăzi i-a fost refuzat accesul la vizită”.

Dan Adamescu a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2016 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani şi 4 luni închisoare cu executare într-un dosar de corupţie privind soluţii favorabile în dosare de insolvenţă.

×
Subiecte în articol: dan adamescu spital infectie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close