Antena 3 CNN Actualitate Poliția, după tragedia din Onești: ”Vinovații vor răspunde legal”. Filmul evenimentelor: În jurul orei 16.55 s-a produs un declic!

Poliția, după tragedia din Onești: ”Vinovații vor răspunde legal”. Filmul evenimentelor: În jurul orei 16.55 s-a produs un declic!

Reprezentanții Poliției au susținut o declarație de presă în care au anunțat primele concluzii ale verificărilor în cazul de la Onești, unde doi muncitori au fost sechestrați și uciși de un bărbat.

Poliția, după tragedia din Onești: ”Vinovații vor răspunde legal”. Filmul evenimentelor: În jurul orei 16.55 s-a produs un declic!
de Silvia Țigănilă    |    02 Mar 2021   •   14:23

”La finalizarea verificărilor vom întocmi un raport, cei vinovați de acestă tragedie vor răspunde legal”, susțin reprezentanții Poliției.

Comisar șef de poliție Gheorghe Cristian: Primul apel la 112 - ora 11,47 de către un bărbat care anunța că are o problemă din cauza unui litigiu amenințând că va folosi un cuțit

Primul echipaj de Poliție a ajuns la 11.52.

La ora 11.55 s-a dispus constituirea unei grupe operative cu 17 polițiști, între care un negociator și o echipă de intervenție. S-a deplasat și adjunctul șefului Poliției Onești și informat procurorul.

Adjunctul Poliției Onești îl cunoștea pe criminal!

Adjunctul Poliției Onești a inițiat primele discuții cu bărbatul pentru că îl cunoștea, căutând soluții până la sosirea negociatorilor.

Negociatorul a ajuns la ora 13.53 și a preluat negocierile cu bărbatul. Negociatorul a fost chemat de urgență, acesta fiind liber.

La 14.01 a fost cerut sprijinul ISU. La 14,38 agresorul a reapelat 112 și a anunțat că are în casă două persoane legate.

Criminalul a cerut să i se restituie actul apartamentului sau 300.000 de euro

Potrivit polițiștilor, bărbatul spus că dacă aude vreo mișcare pe casa scării va trece la executarea celor două persoane. Agresorul a sunat apoi iar la 112.

Ei sunt cei doi muncitori răpiţi şi omorâţi de Gheorghe Moroşan în apartamentul morţii din Oneşti

Directorul SIAS: Rezultatul negocierii depinde de multe variante și nu poate fi cuantificat în timp, nu poți spune că o negociere este lungă sau scurtă.

Prima echipă a ajuns la fața locului la ora 13.53. Conducerea IPJ Bacău a decis că e oportună deplasarea unei echipe SAS.

Ștefănuț Moraru, negociatorul: Am urmărit detensionarea situației!

În jurul orei 16.55 s-a produs un declic, chiar dacă situația era sub control, a spus negociatorul.

”Am observat mișcarea agresorului și a unui ostatic în balconul apartamentului, am auzit țipete, am avut indicii clare că acolo s-a produs o agresiune”, a mai spus acesta.

În jurul orei 16.55 s-a produs un declic

Din informațiile avute, una dintre victime a încercat îl atace pe agresor, moment în care acesta și-a schimbat comportamentul și a devenit foarte violent, lovind în stânga și în dreapta.

Adevărata poveste din spatele dublei crime de la Onești. Acuzații incredibile făcute de ucigaș

Bărbatul care a ucis luni seară două persoane într-un apartament din Oneşti a avut condamnări pentru furt calificat şi vătămare corporală gravă. De asemenea, el a suferit o condamnare şi în Italia pentru conducere sub influenţa alcoolului.

Conducerea Poliţiei Române a dispus luni seară o anchetă la Bacău, în legătură cu modul în care s-a desfăşurat intervenţia în acest caz.

Citiți și: Noi imagini de la negocierea dintre poliţişti şi criminalul din Oneşti: "De nu-i vezi morţi aici (...). Bă, bag cuţitul ăsta în ei, ascultă-mă ce îţi spun eu!"

×
Subiecte în articol: crimă Oneşti
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close