Antena 3 CNN Actualitate Opt ani de la tragedia din Mihăileşti. Vezi imagini surprinse de cameramanul Antenei 1 înainte de explozie

Opt ani de la tragedia din Mihăileşti. Vezi imagini surprinse de cameramanul Antenei 1 înainte de explozie

Opt ani de la tragedia din Mihăileşti. Vezi imagini surprinse de cameramanul Antenei 1 înainte de explozie
Sursa foto: Foto: Antena 1
24 Mai 2012   •   22:50

Au trecut opt ani de la tragedia de la Mihăileşti şi încă mai curg lacrimi. Pe 24 mai 2004, explozia unui camion încărcat cu azotat de amoniu lua viaţa a 18 oameni. Printre ei se aflau şapte pompieri şi doi colegi de-ai noştri, Elena Popescu şi Ionuţ Barbu. Umăr la umăr cu supravieţuitorii, rudele şi colegii celor care au pierit în tragedia de la Mihăileşti s-au adunat astăzi să îşi plângă morţii.

Reporterul Antena 1 Elena Popescu şi cameramanul Ionuţ Barbu au fost primii jurnalişti ajunşi la Mihăileşti. Doar caseta video a supravieţuit exploziei care a urmat.

Pentru supravieţuitori, amintirea doare şi acum. Astăzi, şi-au plâns colegii lângă troiţa ridicată în memoria lor, în curtea unităţii din Buzău.

La Mihăileşti, urmele dezastrului şi probe importante au fost acoperite cu pământ la câteva ore după explozie. La capătul unui proces care s-a scurs greoi, trei persoane au fost condamnate la câte patru ani de închisoare.



×
Subiecte în articol: lacrimi
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close