Antena 3 CNN Actualitate Opt persoane reţinute în dosarul privind violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei

Opt persoane reţinute în dosarul privind violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei

Opt persoane reţinute în dosarul privind violenţele de la protestul din Piaţa Victoriei
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
23 Feb 2017   •   22:45

Poliţiştii au reţinut opt persoane, joi seară, pentru violenţele din Piaţa Victoriei din noaptea de 1 spre 2 februarie, după mai multe percheziţii efectuate la domiciliile celor bănuiţi, informează Biroul de Presă al Poliţiei Capitalei, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, până la această oră au fost audiate 20 de persoane şi alte şase urmează să fie audiate. 

Joi dimineaţă, peste 3.000 de materiale pirotehnice au fost găsite şi ridicate în urma a 13 percheziţii domiciliare efectuate de poliţiştii bucureşteni într-un dosar privind violenţele din noaptea de 1 spre 2 februarie înregistrate în Piaţa Victoriei. 

'În urma cercetărilor efectuate până la această dată şi în baza colaborării cu Inspectoratul General al Jandarmeriei Române au fost identificate mai multe persoane, despre care există date şi indicii că au participat la acţiunile violente menţionate", informează un comunicat al DGPMB.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. 

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 într-un dosar privind infracţiunile de ultraj şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Peste 60 de persoane au fost conduse la audieri după incidentele violente

×
Subiecte în articol: Piata Victoriei
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close