Antena 3 CNN Actualitate Oraşele în care s-a resimţit seismul. Trimiteţi informaţii şi imagini despre cutremur (VIDEO)

Oraşele în care s-a resimţit seismul. Trimiteţi informaţii şi imagini despre cutremur (VIDEO)

Oraşele în care s-a resimţit seismul. Trimiteţi informaţii şi imagini despre cutremur (VIDEO)
Sursa foto: seism
05 Aug 2009   •   12:13

Cu toate că epicentrul cutremurului a fost în Marea Neagră, acesta a fost resimţit şi în Capitală. Intensitatea resimţită în Bucureşti a fost de aproximativ patru grade.

Seismul a fost simţit şi de locuitorii din Zimnicea, Focşani, Tulcea, Ploieşti, Piteşti, Galaţi, Brăila, PLoieşti, Giurgiu, Constanţa, Mangalia şi chiar din Braşov. Informaţiile au fost furnizate de telespectatorii Antena 3 şi de cititorii Antena3.ro.

Seismul nu a fost simţit de persoanele aflate pe plajă, însă oamenii aflaţi la câţiva zeci de metri de plajă au fost zguduiţi de cutremur.

Un cititor Antena3.ro din Năvodari, localitate aflată la aproximativ 15 km de Constanţa, povesteşte că seismul a fost unul puernic.

Potrivit unui alt cititor Antena3.ro, cu numai câteva zeci de secunde înainte de cutremur, reţelele de internet şi telefonie mobilă erau deja blocate.

Dacă deţineţi materiale video sau fotografii surprinse în timpul sau după cutremurul care a avut loc în Marea Neagră, vă rugăm să le trimiteţi pe adresa de e-mail [email protected] şi pe www.videonews.ro.

Imagini din Bucureşti, surprinse după cutremur:




Aflaţi detalii despre cutremurele care au loc zilnic, în toată lumea




Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cutremur
Parteneri
ANM anunţă un nou ciclon care ameninţă România
x close