Antena 3 CNN Actualitate Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare

Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare

Ludovic Orban, a participat, marți, la o reuniune informală, în format cvadrilateral Bulgaria-Grecia-România-Serbia, alături de prim-miniștrii bulgar și grec și, respectiv, de președintele Serbiei. Discuțiile dintre cei patru lideri au vizat măsurile de relaxare ce ar putea fi luate în viitor.

Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare
Sursa foto: gov.ro
19 Mai 2020   •   16:17

„Reuniunea, organizată în sistem video-conferință, la inițiativa părții bulgare, s-a constituit într-un exercițiu de consultare în perspectiva unor posibile viitoare măsuri de relaxare, de o manieră coordonată, a restricțiilor de circulație, în scop de afaceri, umanitar, familial, respectiv turistic, între cele patru state.

Prim-ministrul român a informat în legătură cu dezbaterea în curs, din Parlamentul României, referitor la legislația cu privire la instituirea stării de alertă”, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Guvernului.

S-a convenit, astfel, menținerea unui contact strâns între cei patru lideri, fiind evocată, de asemenea, de către partea bulgară, intenția de organizare a unei reuniuni formale, la nivel cvadrilateral, în viitorul apropiat.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close