Antena 3 Actualitate Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare

Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare

19 Mai 2020   •   16:17
Orban a discutat cu liderii din Bulgaria, Grecia și Serbia despre viitoarele măsuri de relaxare
Sursa foto: gov.ro

Ludovic Orban, a participat, marți, la o reuniune informală, în format cvadrilateral Bulgaria-Grecia-România-Serbia, alături de prim-miniștrii bulgar și grec și, respectiv, de președintele Serbiei. Discuțiile dintre cei patru lideri au vizat măsurile de relaxare ce ar putea fi luate în viitor.

„Reuniunea, organizată în sistem video-conferință, la inițiativa părții bulgare, s-a constituit într-un exercițiu de consultare în perspectiva unor posibile viitoare măsuri de relaxare, de o manieră coordonată, a restricțiilor de circulație, în scop de afaceri, umanitar, familial, respectiv turistic, între cele patru state.

Prim-ministrul român a informat în legătură cu dezbaterea în curs, din Parlamentul României, referitor la legislația cu privire la instituirea stării de alertă”, potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Guvernului.

S-a convenit, astfel, menținerea unui contact strâns între cei patru lideri, fiind evocată, de asemenea, de către partea bulgară, intenția de organizare a unei reuniuni formale, la nivel cvadrilateral, în viitorul apropiat.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close