Antena 3 CNN Actualitate Orban despre accident: Dacă există o victimă, atunci eu sunt aceea (FOTO)

Orban despre accident: Dacă există o victimă, atunci eu sunt aceea (FOTO)

Orban despre accident: Dacă există o victimă, atunci eu sunt aceea <font color=red>(FOTO)</font>
17 Dec 2007   •   21:35

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a fost implicat într-un accident de circulaţie, duminică la prânz, în zona Palatului Cotroceni. El a raportat accidentul la poliţie abia luni seara, cu 5 ore întârziere faţă de limita legală de 24 de ore. În urmă cu puţin timp, ministrul a dat primele declaraţii. Orban a explicat presei că tamponarea a avut loc pe fondul unei ninsori puternice şi că a rămas 3 ore lângă şoferul maşinii pe care o avariase, aşteptând un echipaj de poliţie. El a precizat că circula cu 55 de kilometri pe oră, pe banda I. ?Dacă este vorba de victime, victima am fost eu şi nu sunt de acord să fiu supus unui linşaj mediatic pentru un fapt care mi se pare banal. I se poate întâmpla oricui?, a adăugat ministrul.

Orban a subliniat că nu a intervenit niciun moment pe lângă autorităţi pentru a scăpa de sancţiune. ?Nu am încercat să muşamalizez, aşa cum s-a încercat să se dea de înţeles. (...) Sunt cetăţean al României şi nu mă prevalez de funcţia de ministru, dovadă că răspund ca orice cetăţean. Nu am făcut nicio intervenţie pentru oprirea procedurii de suspendare a permisului?. Acestea au fost singurele clarificări făcute de ministru, după ce în presă au apărut o serie de informaţii privitoare la accidentul petrecut duminică. ?Probabil că nu-mi prieşte aerul de la Cotroceni?, a glumit Orban.

Autoturismul ministrului a lovit o altă maşină parcată pe trotuar, a rupt doi stâlpi de protecţie şi s-a oprit într-o agenţie imobiliară din zonă. Poliţiştii i-au suspendat permisul şi l-au sancţionat cu 5 puncte.

Un martor care a asistat la întreaga scenă spune însă că în accident a fost implicată şi o fată în jur de 17 ani de etnie rromă, care locuieşte în zonă. Potrivit aceleiaşi surse, Orban a încercat să convingă fata să meargă la spital. La locul accidentului ar fi venit şi mama fetei, care a declanşat un întreg scandal. Mai mult aceasta s-ar fi lăudat în cartier că a doua zi - luni - se va duce la Orban să-i dea nişte bani.

Acelaşi martor spune că, în seara de duminică, fata care a fost accidentată a venit acasă cu mâna în ghips.

Ministrului nu i-a fost testată alcoolemia. Poliţiştii anchetează, în continuare, împrejurările în care a avut loc accidentul.

ORBAN: PROBABIL NU-MI PRIEŞTE AERUL DE LA COTROCENI -
IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
Sursa: Gramos.wordpress.com

Antena 3

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close