Antena 3 CNN Actualitate Orban: "Nu-mi retrag declarația privitoare la parteneriatul cu Iohannis. Ar fi ultima prostie din partea echipei necâștigătoare"

Orban: "Nu-mi retrag declarația privitoare la parteneriatul cu Iohannis. Ar fi ultima prostie din partea echipei necâștigătoare"

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminică, că nu-și retrage declarația prin care a anunțat ruperea oricărui parteneriat cu președintele Klaus Iohannis. Orban i-a amintit președintelui că i-a fost șef de campanie, iar la primul moment important acesta a ales să joace cu un alt candidat.

Orban: "Nu-mi retrag declarația privitoare la parteneriatul cu Iohannis. Ar fi ultima prostie din partea echipei necâștigătoare"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    26 Sep 2021   •   13:51

”Nu-mi retrag declarația privitoare la parteneriatul cu președintele Klaus Iohannis. Ar fi ultima prostie din partea echipei necâștigătoare (...) A fost parte la Congres (Iohannis, n.r.). Eu n-am văzut niciodată așa ceva (...) Eu mi-am făcut datoria față de Klaus Iohannis. Am fost șeful de campanie al președintelui Klaus Iohannis, împreună am obținut rezultate absolut extraordinare. Dacă vrea să aibă parteneriat să aibă cu președintele nou ales”, a spus Ludovic Orban.

Orban, despre demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților: "Eu nu fac cadouri PSD"

"Luni dimineață, la ora 9.00, mi-am depus demisia în mâna președintelui Partidului Național Liberal. Este o decizie irevocabilă și care va opera în momentul în care președintele PNL va depune demisia respectivă. Când îmi va cere, atunci îmi voi depune demisia. Deci, încă o dată - demisia este dată, nu mai există cale de întoarcere. Eu sunt un om de onoare, o să rămân în funcție până când se formează o majoritate parlamentară care să împiedice alegerea în funcția de președinte al Camerei Deputaților a unui pesedist, pentru că dacă se alege Ciolacu sau un alt pesedist, pentru că dacă astăzi s-ar ține alegeri se alege PSD-ul în fruntea Camerei. Cum va putea funcționa Parlamentul în sprijinul unui guvern cu un președinte din partea PSD? Eu asta nu pot să accept niciodată, eu nu fac cadouri PSD", a mai spus Ludovic Orban.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close