Antena 3 CNN Actualitate Orban vizitează hotelul lui Mohammad Murad, care a spus despre premier că ”în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu”

Orban vizitează hotelul lui Mohammad Murad, care a spus despre premier că ”în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu”

Premierul Ludovic Orban și ministrul Economiei Virgil Popescu vizitează, joi, complexul turistic din stațiunea Olimp al omului de afaceri Mohammad Murad, cel care în urmă cu o lună spunea despre primul-ministru că „nu ştie să facă nimic”.

Orban vizitează hotelul lui Mohammad Murad, care a spus despre premier că ”în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu”
Sursa foto: Hepta
de Cristina Tudorache    |    23 Iul 2020   •   17:55

Complexul dezvoltat de afaceristul Mohammad Murad urmează să fie redeschis sâmbătă, după ce a fost remodernizat. Resortul de lux din staţiunea Olimp a fost achiziţionat în urmă cu trei ani de către omul de afaceri Mohammad Murad, care mai deţine câteva structuri de cazare în Mamaia. La sfârşitul lunii septembrie, s-au demarat lucrările de renovare la cele trei hoteluri ale complexului, urmând ca resortul de patru stele all inclusive să fie gata în acest sezon estival.

Acum o lună, supărat că autoritățile țin închise afacerile care riscă să intre în faliment, Mohammad Murad,  Federației Patronatelor din Turismul Românesc, i-a criticat în termeni duri pe Nelu Tătaru și Raed Arafat, despre care susține că nu sunt de acord cu redeschiderea unităților. 

Mohammad Murad, despre premierul Orban: ”În viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu”

Încă cel mai aspru a fost premierul Orban, despre care afaceristul a spus că nu știe să facă nimic altceva decât să fie premier.

„Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Velea au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, a declarat Mohammad Murad în cadrul unei conferințe de presă.

Preşedintele FPTR îi acuză și pe Raed Arafat, dar și pe ministrul Nelu Tătaru le este frică să-şi asume responsabilitatea acestei decizii. „Să-mi spună Arafat sau Tătaru ce se va schimba între 15 iunie şi 1 iulie? Vine căldura, se inventează un vaccin, pleacă virusul? Sunt măsuri luate din orgoliu şi din frica de a-şi asuma o decizie. Domnule Arafat, aşteptaţi să dăm faliment?”, se întreaba Murad acum o lună. 
 

×
Subiecte în articol: Mohammad Murad Ludovic Orban Olimp
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close