Antena 3 CNN Actualitate Ordonanţe de reţinere pentru zece persoane în dosarul traficanţilor de maşini de lux

Ordonanţe de reţinere pentru zece persoane în dosarul traficanţilor de maşini de lux

Ordonanţe de reţinere pentru zece persoane în dosarul traficanţilor de maşini de lux
Sursa foto: Foto: luxury4play.com
de N.B.    |    05 Oct 2011   •   19:06

Zece persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore în dosarul traficanţilor de maşini de lux. Cei zece fac parte dintr-o reţea care înscena furtul maşinilor de lux pentru a încasa poliţele de asigurare.

Poliţiştii au făcut, miercuri dimineaţă, 14 percheziţii în Capitală şi în mai multe judeţe din ţară, la locuinţele a 18 persoane suspectate că luau maşini în leasing, pe care apoi le vindeau în ţări din Orientul Mijlociu şi le declarau furate pentru a încasa asigurările, informează Mediafax.

Potrivit unor surse judiciare, Lee Wilkins, fost manager la Vodafone România, a fost reţinut de procurori în dosarul în care se anchetează achiziţionarea în leasing a unor maşini, printre care un Porsche Cayenne, reclamate ulterior ca furate pentru încasarea despăgubirilor de la firma de asigurare.

Cei zece reţinuţi vor fi prezentaţi joi dimineaţă Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare pentru 29 de zile, iar pentru persoana lipsă, procurorii vor cere arestarea pentru 30 de zile, de la momentul la care va fi găsită.

 

×
Subiecte în articol: masini de lux traficanti arestare
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close