Antena 3 CNN Actualitate Organele unei fetiţe care a murit într-un accident vor salva două vieţi

Organele unei fetiţe care a murit într-un accident vor salva două vieţi

Organele unei fetiţe care a murit într-un accident vor salva două vieţi
Sursa foto: Foto: descopera.ro
05 Apr 2011   •   23:05
Fata lor a fost un înger, iar un înger salvează vieţi. Probabil asta şi-au spus părinţii unei copile de 8 ani care a murit în urma unui accident. Îndurereţi, dar mişcaţi de suferinţa altor semeni, au decis să doneze organele copilului lor.

În urmă cu două săptămâni, o fată de doar 8 ani era lovită de un tren. Medicii au încercat să o ţină în viaţă, însă ieri a suferit un atac cerebral. Părintii şi-au dat acordul ca organele fetitei sa fie donate. Ficatul şi rinichii au fost prelevate. Organele vor ajunge la Bucuresti, la Institutul Clinic Fundeni.

La Bucureşti, palid şi emoţionat, Daniel aştepta ficatul care îi va salva viaţa. Are doar 21 de ani, iar de la 8 ani suferă de ciroză. Viaţa lui a fost doar un şir de internări şi externări. Astăzi zâmbeşte.

De trei ani se afla pe lista de aşteptare pentru transplant. Astăzi a primit cu lacrimi în ochi vestea mult aşteptată.

Rinichii fetiţei au fost trimişi la Cluj pentru Stelian. Un bărbat care face din 2009 hemodializă şi care acum abia daca-si gaseste cuvintele pentru a le multumi parintilor fetitei. Nu-i venea sa creada ca in cateva ore va fi pe masa de operatie. Acasă il asteaptau sotia si fiul de nici 2 ani.

De mâine, doi oameni vor avea o viaţă nouă datorită unor părinţi care au reuşit să-şi depăşească durerea şi să vadă şi suferinţele altora.

×
Subiecte în articol: accident fetita organe vieti ficat rinichi
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close