Antena 3 CNN Actualitate Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost internat la spital

Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost internat la spital

Ovidiu Lipan Ţăndărică a fost internat la spital
10 Iun 2008   •   19:21

Inima de baterist a lui Ovidiu Lipan Ţăndărică a dat câteva note false. Artistul a avut probleme cu inima şi a mers direct la urgenţe, luni seară. Se simte mai bine acum, dar va mai rămâne internat cel puţin o zi, pentru analize. Luni seară, Ţăndărică a avut ameţeli puternice şi a simţit cum îşi pierde echilibrul. „Acum mă simt mult mai bine, dar ieri într-adevăr mi-am dat seama ce înseamnă să nu poţi să te controlezi. Am avut nişte ameţeli şi se pare că din cauza stresului şi a efortului din ultimele luni şi meciul de fotbal”, a povestit Ţăndărică.

A fost dus de urgenţă la Spitalul Floreasca. Deşi a fost internat şi ştie că va trebui să fie mult mai atent de acum înainte, artistul nu şi-a piedut simţul umorului. „Va trebui să mă las de fumat sigur. Neapărat rock' n' roll-ul merge mai departe dacă ne lăsăm de fumat”, spune artistul.

În ultima vreme, Ovidiu Lipan Ţăndărică nu s-a simţit însă prea norocos. La sfârştul lui aprilie, toboşarul şi membrii formaţiei 10 prăjini au fost ţinuţi sub observaţie de medicii din Constanţa din cauza unei toxiinfecţii alementare. Acum, artistul este nerăbdător să urce din nou pe scenă şi să se întâlnească cu fanii săi.

Observator

×
Parteneri
Peste 200 de turiști, prinși cu droguri pe litoral
x close