Antena 3 CNN Actualitate Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a intoxicat pe litoral

Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a intoxicat pe litoral

Ovidiu Lipan Ţăndărică s-a intoxicat pe litoral
30 Apr 2008   •   08:15

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi trei membri ai trupei 10 Prăjini au ajuns marţi seară la urgenţa Spitalului din Constanţa. Celor patru li s-a făcut rău pe drumul dinspre Tulcea spre mare, după ce au mâncat la un restaurant din localitate. Medicii care i-au tratat i-au ţinut o oră sub perfuzii.

Înaintea concertului de la Tulcea, Ţăndărică şi membrii formaţiei sale au luat prânzul la restaurantul hotelului la care erau cazaţi. După cântare au plecat la Constanţa, unde aveau un alt concert. Pe drum, însă, au început să se simtă rău. Starea de rău s-a accentuat cu puţin timp înainte de a intra în Constanţa. Nu s-au mai dus direct la clubul unde trebuia să se ţină concertul ci au mers direct la spital. Toţi au mâncat din acelaşi loc, însă numai patru dintre ei au avut simptome de toxiinfecţie alimentară. Unul dintre membri trupei 10 prăjini care a fost afectat a declarat despre restul colegilor săi că probabil au sistemul imunitar mai bun.

Ovidiu Lipan Ţăndărică şi membrii formaţiei 10 Prăjini au întârziat o oră şi jumătate la concertul de la Constanţa. Şi miercuri aveau un concert de susţinut pe care l-au anulat, însă pe 1 mai vor fi prezenţi la Costineşti.



Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close