Antena 3 CNN Actualitate Pacientă care a trecut prin 18 șocuri anafilactice și printr-o moarte clinică: ”Zero reacții la primele doua doze Pfizer, zero și acum!”

Pacientă care a trecut prin 18 șocuri anafilactice și printr-o moarte clinică: ”Zero reacții la primele doua doze Pfizer, zero și acum!”

Nidelea Vaia Nicoleta, o pacientă care a suferit 18 șocuri anafilactice, a trecut printr-o moarte clinică și suferă de trei mutații genetice, transmite un mesaj persoanelor care ezită să se vaccineze împotriva COVID-19, temându-se de reacțiile adverse pe care le-ar putea suferi.

Pacientă care a trecut prin 18 șocuri anafilactice și printr-o moarte clinică: ”Zero reacții la primele doua doze Pfizer, zero și acum!”
Sursa foto: Facebook/RO Vaccinare
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Oct 2021   •   12:29

Nidelea Vaia Nicoleta îndeamnă la vaccinarea împotriva COVID-19 după ce și ea s-a imunizat cu trei doze și susține că nu a avut reacții adverse:

„Vaccinarea salvează vieți!

Întotdeauna îi întreb pe doctori, când e vorba de medicină.

Când dl. prof. univ. dr. Alexandru Rafila și dl prof. univ. dr. Horia Bumbea mi-au spus: vaccinează-te cu doza a treia, am spus ca dânșii știu mult mai bine decât mine și dacă întotdeauna au avut dreptate când m-au sfătuit medical, le urmez sfatul.

Azi, cu Emanuel Vaia am primit doza 3 la SUUB Municipal București, sub supravegherea dnei. dr. alergolog Brîndușa Petruțescu.

Am 18 șocuri anafilactice pe bune și o moarte clinică și trei mutații genetice pe cromozomul 7, responsabil de producerea DAO, și zero reacții la primele doua doze Pfizer, zero și acum!

Am aplicat protocolul internațional de vaccinare pentru mastocitoză și alergici elaborat pe The Mast Cell Disease Society!

Aștept cu interes 9 G!”, a transmis Nidelea Vaia Nicoleta, într-o postare pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

 

×
Subiecte în articol: vaccinare pacienta COVID-19
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close