Antena 3 CNN Actualitate Pacienții de la ATI COVID Piatra Neamț, transferați la Spitalul mobil de la Lețcani

Pacienții de la ATI COVID Piatra Neamț, transferați la Spitalul mobil de la Lețcani

Pacienții de la secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț sunt transferați în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul mobil de la Lețcani, județul Iași. Opt persoane sunt transferate cu autospeciale ISU din mai multe județe.

Pacienții de la ATI COVID Piatra Neamț, transferați la Spitalul mobil de la Lețcani
de Andreea Cigolea    |    14 Noi 2020   •   21:20

Opt pacienții de la secția ATI a Spitalului din Piatra Neamț sunt transferați în noaptea de sâmbătă spre duminică la Spitalul mobil de la Lețcani din județul Iași.

”Sunt pacienți COVID care vor fi preluați în zona Lețcani unde mai deschidem un salon de șase paturi. După ce am socotit cu cei care organizează, vom putea să absorbim toți pacienții cu probleme de la Neamț. Sunt șase locuri și alte două s-au eliberat. Trebuie să rezolvăm problema cu personalul medical”, a declarat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași.

Medicul de gardă care a încercat să-i salveze pe pacienți a suferit multiple arsuri și este transferat la Spitalul Județean din Iași. În total, 13 autospeciale din județele Iași, Neam, Bacău și Suceava sunt mobilizate în această misiune.

10 persoane au murit în incendiul de la ATI COVID Piatra Neamț

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, merge la Piatra Neamț pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Județean unde 10 persoane au murit în urma unui incendiu la secția ATI. Medicul de gardă este în stare gravă și va fi transferat la Iași.

Ministrul Sănătății, Nelu Tataru, se află în drum spre Piatra Neamț pentru evaluarea situației create după incendiul în care au murit 10 persoane. Inițial, au fost șapte decese, dar încă trei pacienți aflați în salonul care a luat foc au murit.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close