Antena 3 CNN Actualitate Palatul Copiilor din Vaslui riscă să se dărâme. Ministerul Educaţiei reduce fondurile pentru consolidare (VIDEO)

Palatul Copiilor din Vaslui riscă să se dărâme. Ministerul Educaţiei reduce fondurile pentru consolidare (VIDEO)

Palatul Copiilor din Vaslui riscă să se dărâme. Ministerul Educaţiei reduce fondurile pentru consolidare (VIDEO)
Sursa foto: Palatul Copiilor
14 Mai 2009   •   15:49

Palatul Copiilor din Vaslui riscă să se dărâme. Ministerul Educaţiei a tăiat mai bine de trei sferturi din fondurile alocate iniţial pentru reconsolidarea clădirii. Cei peste 2000 de copii care îşi desfăşoară activitatea aici riscă să stea acasă, iar cadrele didactice ameninţă că nu vor mai preda dacă clădirea nu va fi renovată.

Lucrările de consolidare începute la Palatul Copiilor din Vaslui riscă să fie întrerupte, din lipsă de fonduri. Anul trecut, pentru refacerea monumentului, a fost alocată suma de aproape 5 milioane lei. Din aceşti bani doar 800 de mii au ajuns la conducerea Palatului, bani care deja au fost cheltuiţi.

Cadrele didactice ameninţă cu întreruperea activităţii, deoarece nu vor să mai predea într-o clădire care riscă să se dărâme în orice moment.

Copiii vasluieni se mai confruntă cu o problemă. Nu mai pot participa la concursurile naţionale şi internaţionale din cauza lipsei banilor.

Cei peste 2000 de copii care învaţă la Palat vor fi nevoiţi să stea acasă, dacă Ministerul Educaţiei nu va reveni asupra deciziilor de tăiere a fondurilor.


Antena3

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close