x close

Panică pentru pasagerii unui avion care a ratat aterizarea pe pista din Iaşi

24 Dec 2009   •   17:31
Panică pentru pasagerii unui avion care a ratat aterizarea pe pista din Iaşi avion

Cursă plină de peripeţii pentru pasagerii unui avion care ar fi trebuit să aterizeze, miercuri, la Bacău. Din cauza ceţii, aeronava a fost redirecţionată pe Aeroportul din Iaşi. Acolo însă, pasagerii şi-au văzut moartea cu ochii în momentul în care avionul a alunecat pe gheaţă şi a ieşit de pe pistă.

Aeronava în care se aflau patru membri ai echipajului şi 30 de pasageri, majoritatea străini, venea dinspre Bari, Italia şi urma să aterizeze la Bacău. Din cauza vremii nefavorabile, aeronava a fost direcţionată către Iaşi.

?Între timp, la Iaşi s-a aşezat ceaţa, a făcut ceva zonă de aşteptare, am înţeles, după care a aterizat şi după aterizare a părăsit pista către dreapta într-un unghi de 15-20 de grade, pe banda de siguranta din apropierea pistei?, scrie Marian Vasile, directorul aeroportului din Iaşi.


Avionul s-a oprit în câmp, pe un petic de zăpadă. Pentru câteva secunde, pasagerii au îngheţat pe scaune, speriaţi de moarte. Unul dintre ei a făcut un atac de panică şi şi-a revenit doar cu ajutorul medicilor.Pasagerii au fost urcaţi în scurt timp în microbuze şi trimişi la Bacău.Observator

Parteneri
Parteneri
sati