Antena 3 CNN Actualitate Paradă pe două roţi în centrul Capitalei (VIDEO)

Paradă pe două roţi în centrul Capitalei (VIDEO)

Paradă pe două roţi în centrul Capitalei <font color=red>(VIDEO)</font>
20 Sep 2007   •   13:20

Peste 1000 de motociclişti au traversat centrul Capitalei, în încercarea de a arăta şoferilor pe patru roţi că sunt oameni şi pe două. Motoarele au plecat din Piaţa Constituţiei şi au ajuns la Arcul de Triumf. 15 motociclişti şi-au pierdut viaţa în cele peste 450 de accidente rutiere care au avut loc în Capitală de la începutul anului. Vinovaţi sunt, cel mai adesea, conducătorii auto care nu respectă mai deloc vehiculele pe două roţi.

De ziua Bucureştiului, toţi motocicliştii au defilat prin Capitală în scopul sensibilizării participanţilor la trafic. Traseul a fost Piaţa Constituţiei, Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei. Motocicliştii, scuteriştii şi bicicliştii au circulat doar pe banda a II a şi au fost escortaţi de motopoliţişti. Aceştia au supravegheat coloana şi au ajustat viteza de mers sau au dictat opriri pentru a evita blocajele din marile intersecţii. La finalul traseului, sub Arcul de Triumf, toţi motocicliştii au aprins lumânări în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în accidentele rutiere.

Parada este prima etapă a programului ?Stop Accidentelor rutiere, viaţa are prioritate!? şi are loc în cadrul ?Zilelor Bucureştiului?.

IMAGINI DE LA PARADA MOTOCICLIŞTILOR:

Observator

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close