Antena 3 CNN Actualitate Părinţi amendaţi pentru gălăgia făcută de copii. La vederea jandarmilor, minorii au fugit în blocuri

Părinţi amendaţi pentru gălăgia făcută de copii. La vederea jandarmilor, minorii au fugit în blocuri

Jandarmii din Galaţi au şi misiuni de dojeneală a copiilor care nu sunt cuminţi. S-a întâmplat de mai multe ori în ultima lună, iar vizita forţelor de ordine nu a fost una gratuită. De fiecare dată, părinţii minorilor care făceau gălăgie au fost amendaţi.

Părinţi amendaţi pentru gălăgia făcută de copii. La vederea jandarmilor, minorii au fugit în blocuri
Sursa foto: Politia Romana/Facebook
de Cristi Popovici    |    06 Sep 2020   •   14:50

Nu vorbim aici de cazuri minore, cu copii care aleargă prin casă şi îi supără pe vecinii de sub ei, deşi şi aici sunt nenumărate situaţii în care părinţii au fost amendaţi, ci avem de a face cu minori certaţi cu bunul simţ.

În trei situaţii, mai mulţi adolescenţi gălăgioşi au rămas afară până spre miezul nopţii, au făcut gălăgie şi au deranjat un cartier întreg. Disperaţi, locatarii blocurilor din jor au sunat la 112. Până la sosirea jandarmilor, într-unul din cazuri, minorii au început să-i înjure pe oamenii aflaţi la balcoane.

Când au văzut echipajul de intervenţie, minorii au fugit în blocuri. Au fost rapid identificaţi şi dojeniţi de poliţişti şi jandarmi. Iar pentru comportamentul lor deplasat au plătit părinţii. Amenzile însumat din ultima săptămână au depăşit 8.500 de lei.

"În trei cazuri, părinții au fost sancționați contravențional pentru nesupravegherea minorului deoarece, la ora 23:00 copiii acestora și alte trei persoane majore au fost surprinși de către jandarmi în timp ce înjurau locatarii unui bloc, care le atrăseseră atenția asupra vocabularului folosit. De asemenea, au fost înregistrate situații în care s-a intervenit pentru sancționarea unui tânăr care a amenințat cu acte de violență și a adresat injurii personalului medical sau al ambulanțe", spun jandarmii gălăţeni.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close