Antena 3 CNN Actualitate Părinţii Sharei, eleva olimpică din Bucureşti moartă în dormitorul unui tânăr din Neamţ, cer refacerea expertizelor

Părinţii Sharei, eleva olimpică din Bucureşti moartă în dormitorul unui tânăr din Neamţ, cer refacerea expertizelor

Părinţii elevei olimpice care a murit în casa unui tânăr cunoscut pe internet cer refacerea expertizelor medico-legale. Specialiştii susţin că fata nu a fost violată, deşi aceasta avea numeroase leziuni. Între timp, tânărul care arată cu degetul spre familia Sharei a fost chemat la DIICOT să dea declaraţii, însă acesta a refuzat.

de Ana Ciuvică    |    28 Ian 2024   •   09:49

Părinţii Sharei vor să fie făcute investigaţii suplimentare în ceea ce priveşte leziunile de pe corpul fiicei lor. Medicii legişti au prezentat, în urmă cu câteva zile, rezultatele expertizei medico-legale, cauza morţii fiind stabilită drept supradoza de droguri.

Acelaşi raport mai arată că că fata nu întreținuse relații sexuale cu băiatul, iar moartea sa a fost cauzată de o hemoragie provocată de drogurile de mare risc ce i-au fost administrate.

Medicii legişti au mai arătat că minora de 16 ani a avut parte de o moarte violentă, ca urmare a consumului de droguri extrem de periculoase. 

Părinţii tinerei nu sunt convinşi, însă, de rezultatele raportului medico-legal şi cer acum refacerea expertizei, dar şi investigaţii suplimentare.

Citeşte şi: Imagini de pe camerele de supraveghere din casa în care a murit Shara, eleva eminentă din Bucureşti

Tragedia s-a produs în noaptea de duminică spre luni (30 spre 31 iulie 2023), atunci când Shara Ionăşchiţă, aflată într-o excursie cu alţi elevi, a mers în casa tânărului din Dumbrava Roşie, judeţul Neamţ, după ce a vorbit cu acesta pe reţelele sociale.

După câteva ore, în jurul orei 01.20 din 31 iulie 2023, tânărul şi-a sunat mama şi a anunţat-o că fata din Bucureşti sângerează puternic şi este inconştientă. Astfel, mama tânărului a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ajutorul unui echipaj medical.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa tinerei, iar acum legiştii au stabilit că moartea violentă a fetei s-a datorat consumului de substanţe interzise, respectiv drogul cunoscut drept "cristal".

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close