Antena 3 CNN Actualitate Imagini de pe camerele de supraveghere din casa în care a murit Shara, eleva eminentă din Bucureşti

Imagini de pe camerele de supraveghere din casa în care a murit Shara, eleva eminentă din Bucureşti

Avem imagini din vila unde Shara, eleva eminentă din Bucureşti, a murit drogată în casa unui tânăr de 19 ani pe care îl cunoscuse online. În imagini se observă cum adolescenta se prăbuşeşte în camera tânărului, iar acesta iese dezbrăcat, în fugă, şi îşi cheamă mama în ajutor.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Dec 2023   •   09:25

Camerele de supraveghere din casa familiei lui Matteo Gabor au surprins în imagini întregul film al tragediei produse în noaptea de 30 spre 31 iulie 2023, atunci când Shara Ionăşchiţă, o elevă în vârstă de 16 ani, din Bucureşti, a ajuns la Dumbrava Roşie, în judeţul Neamţ, acolo unde şi-a găsit sfârşitul.

Pe imagini se vede momentul în care Shara ajunge în casa lui Matteo, urcă la etaj şi apoi intră în camera tânărului. În tot acest timp, în casă se afla şi mama tânărului de 19 ani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La un moment dat, din cameră iese tânărul în fugă şi îi cere ajutorul mamei sale, după ce eleva din Bucureşti a început să sângereze şi să aibă convulsii. Totul după ce, iniţial, cei doi au consumat substanţe interzise, iar în cameră au întreţinut relaţii intime.

Mama băiatului apare pe imagini în timp ce urcă în camera fiului său, având telefonul la ureche. Câteva minute mai târziu, la faţa locului apare un echipaj SMURD, dar şi un echipaj al Poliţiei.

Echipajul medical sosit în casa din Dumbrava Roşie a constatat că eleva avea hemoragie puternică în zona genitală, iar ulterior, în urma necropsiei, expertiză care a stabilit cauza morţii, medicii au descoperit că tânăra prezenta ruptură de vagin.

Tot la necropsie, medicii legişti au descoperit, în urma testelor toxicologice, că eleva de 16 ani avea droguri în sânge, respectiv o intoxicaţie cu metcatinonă, un drog sintetic folosit ca alternativă la metamfetamină, cunoscut şi sub numele de efedronă.

După tragedie, Matteo Gabor a fost reţinut de procurorii DIICOT alături de doi traficanţi de droguri pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc.

×
Subiecte în articol: Shara Dumbrava Roşie DIICOT
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close