Antena 3 CNN Actualitate Părinţii Mădălinei Manole audiaţi la Poliţia Capitalei. Vor cere custodia copilului

Părinţii Mădălinei Manole audiaţi la Poliţia Capitalei. Vor cere custodia copilului

Părinţii Mădălinei Manole audiaţi la Poliţia Capitalei. Vor cere custodia copilului
22 Iul 2010   •   11:05

Ancheta în cazul morţii Mădălinei Manole s-ar putea încheia în mai puţin de o lună. Cel puţin aşa susţin surse judiciare, citate de Gândul.

Părinţii Mădălinei sunt audiaţi la poliţia capitalei. Ei susţin că ginerele lor, Petru Mircea, şi-a neglijat soţia şi nu a dus-o la medic când avea nevoie. Pe de altă parte, Petru Mircea a declarat că a vrut să o ducă la doctor, pentru că avea stări ciudate.

Potrivit avocatei familiei, părinţii Mădălinei Manole vor cere custodia nepotului lor. De asemenea, ei spun că întreaga avere a artistei a fost făcută înainte de căsătorie.

Dacă anchetatorii vor stabili că Petru Mircea se face vinovat de inducerea sinuciderii, atunci el ar putea petrece până la 15 ani după gratii.

Între timp, Berta Slav, femeia care i-a dat Mădălinei Furadanul, se pare că nu poate fi trasă la răspundere, pentru că nu se poate dovedi că ar fi ştiut de intenţiile cântăreţei. Cel de la care Berta a cumpărat otrava, un bărbat din Cluj, este căutat de autorităţi şi a fost dat în consemn la frontieră.

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: Mădălina Manole audieri
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close