Antena 3 CNN Actualitate Parlamentarii îşi fac hotel chiar în curtea Casei Poporului (VIDEO)

Parlamentarii îşi fac hotel chiar în curtea Casei Poporului (VIDEO)

Parlamentarii îşi fac hotel chiar în curtea Casei Poporului <font color=red>(VIDEO)</font>
16 Aug 2007   •   23:05

Un hotel cu restaurant pe terasă, cu seră şi cu centru de relaxare. Asta îşi doresc să construiască parlamentarii, chiar în curtea Casei Poporului. Ca să nu mai cheltuie banii alegătorilor pe cazare în Capitală. Proiectul este deja gata. Clădirea ar putea fi realizată în circa doi ani, iar primele studii au demonstrat că amortizarea investiţiei se poate face în 6-7 ani din momentul în care este dată în folosinţă. Hotelul ar putea fi ridicat lângă Parlament, astfel încât aleşii să nu se mai poată plânge de traficul greu din Bucureşti.

Clădirea va avea 25 de etaje. La fiecare nivel vor fi câte 30 de apartamente şi garsoniere. Cum actualul ambient nu este unul foarte plăcut, aleşii doresc ca în jurul hotelului să aibă condiţii la acelaşi nivel cu rangul său. Vor să îşi amenajeze un centru de agrement care să poată fi folosit şi iarna, un parc cu fântâni arteziene, o seră modernă, dar şi o benzinărie pentru parcul auto de invidiat al aleşilor.

Deocamdată, lucrările avansează pe hârtie. Ca să înceapă lucrările, un gard ar trebui demolat. Numai că aici interesele aleşilor se lovesc de exigenţele NATO, care în vederea Summit-ului de anul viitor doreşte chiar înalţarea gardurilor din raţiuni de securitate.

Conducerea Camerei Deputaţilor a anunţat totuşi că proiectul, a cărui valoare nu a fost încă stabilită, este urgent. Doar în 2006, cazarea aleşilor a costat peste şase milioane de euro.

LOCUL UNDE S-AR PUTEA RIDICA HOTELUL ALEŞILOR:

Observator

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close