Antena 3 CNN Actualitate Partidă de amor întreruptă de poliţişti urmată de scandal şi distrugeri

Partidă de amor întreruptă de poliţişti urmată de scandal şi distrugeri

Gest şocant în oraşul Mili-şăuţi din judeţul Suceava. O femeie a distrus maşina personală a unei poliţiste, chiar în faţa sediului Poliţiei, deranjată că a fost întreruptă de agentă chiar în timpul unei partide de sex.

Partidă de amor întreruptă de poliţişti urmată de scandal şi distrugeri
de Andreea Cigolea    |    25 Noi 2020   •   10:30

La patru ore de la intervenţie, angajaţii MAI de la Milişăuţi au observat că maşina personală a poliţistei care le-a întrerupt partida de sex celor doi iubiţi a fost avariată cu pietre.

”Echipajul din care făcea parte poliţista s-a deplasat de urgenţă la o locuinţă despre care aveau informaţii că era jefuită chiar în acel moment. Când au intrat în casă, politistii l-au surprins pe fiul proprietarului în timpul unei partide de amor cu femeia agresoare. Cei doi s-au certat cu poliţiştii, aşa că au fost conduşi la secţie. După audieri, femeia a devastat maşina poliţistei, aşa că a fost reţinută pentru 24 de ore. Poliţista s-a ales cu o pagubă de 4.000 de lei”.

Un bărbat din oraşul Milişăuţi, judeţul Suceava, a sunat la 112, la sfârşitul lunii octombrie, ca să reclame că o femeie i-a intrat în gospodărie cu intenţia de a fura.


Cei doi oameni ai legii au intrat în locuinţă, unde au găsit doi tineri, o fată de 21 de ani şi un bărbat de 30 de ani, care întreţineau relaţii sexuale, bărbatul fiind chiar fiul proprietarului gospodăriei. Cei doi agenţi i-au pus în vedere tinerei că nu are voie să intre în casă decât cu acordul proprietarului. Avertismentul nu i-a picat bine femeii, care a început să facă scandal. După ce au încheiat misiunea, poliţiştii s-au întors la secţie.

”Persoana vinovată nu are de unde să plătească despăgubirele, iar colega noastră riscă să rămână cu prejudiciul. Ea şi-a îndeplinit corespunzător atribuţiile de serviciu. Ancheta este în desfăşurare, în competenţa exclusivă a procurorului, care face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj. Din câte ştim, autoarea atacului este o persoană fără venituri şi este clar că nu putem să recuperăm prejudiciul de la persoana vinovată”, a declarat Marius Ciotău, preşedintele CNP Suceava.  

 

×
Subiecte în articol: Politie
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close