Antena 3 CNN Actualitate Pasajul de la Casa Presei, aproape finalizat

Pasajul de la Casa Presei, aproape finalizat

Pasajul de la Casa Presei, aproape finalizat
22 Mar 2015   •   12:22

Lucrările la pasajul pietonal de la Casa Presei, din Capitală, au intrat pe ultima sută de metri. Constructorii au montat deja două bucăţi prefabricate, iar până marţi, când toate piesele pasajului vor fi la locul lor, traficul va fi restricţionat pe bulevardul Kiseleff, înspre Casa Presei. Astăzi va fi montată ultima bucată de pasaj, aşa că traficul va fi restricţionat şi pe centrul bulevardului. Pasajul va fi deschis circulaţiei pietonale pe 15 aprilie, urmând ca până la sfârşitul lunii aprilie să fie terminate lucrările şi la pasajul rutier de la Casa Presei.

Şoferii au circulat cu dificultate între Arcul de Triumf şi Casa Presei, după ce traficul pe cele trei benzi laterale în direcţia Casa Presei a fost restricţionat pentru a putea fi montate bucăţile prefabricate ale pasajului pietonal.

Constructorii au folosit două macarale de mare tonaj pentru a putea ridica bucata de pasaj, grea de peste 150 de tone. La groapa în care a fost coborât blocul de beton s-a lucrat mai bine de 12 ore.

Duminică, traficul va fi restricţionat şi pe centrul bulevardului, atunci când va fi montată ultima bucată de pasaj. Lucrările se vor termina în zonă abia marţi. Pasajul va fi deschis circulaţiei pietonale pe 15 aprilie, urmând ca până la sfârşitul lunii aprilie să fie terminate lucrările şi la pasajul rutier de la Casa Presei. 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close