Antena 3 Actualitate Pasajul subteran din Piaţa Presei Libere va costa 34 milioane de euro

Pasajul subteran din Piaţa Presei Libere va costa 34 milioane de euro

21 Iul 2010   •   22:37
Pasajul subteran din Piaţa Presei Libere va costa 34 milioane de euro
Sursa foto: Foto: www.financiarul.com

Pentru construcţia pasajului subteran din Piaţa Presei Libere, Primăria Municipiului Bucureşti oferă aproximativ 34 de milioane de euro. Termenul de execuţie al proiectului este de 18 luni, anunţă Mediafax.

Într-un anunţ de licitaţie publicat pe site-ul guvernamental www.e-licitatie.ro , se precizează că Primăria Municipiului Bucureşti doreşte să încheie un contract de achiziţii pentru serviciile de proiectare şi execuţie ale investiţiei "Pasaj subteran Piaţa Presei Libere".

Compania care va câştiga această licitaţie deschisă va realiza atât proiectarea tehnică cât şi construcţia pasajului. Pasajul are ca termen de execuţie 18 luni de la data atribuirii contractului. Licitaţia va fi organizată la sediul municipalităţii, pe 8 septembrie, la ora 11:00.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat acest proiect al pasajului subteran de la Piaţa Presei Libere. Pasajul va avea lungimea de 550 de metri.

Antena3.ro

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close