Antena 3 CNN Actualitate Patriarhul Bisericii Ortodoxe a Greciei are COVID-19

Patriarhul Bisericii Ortodoxe a Greciei are COVID-19

Patriarhul Bisericii Ortodoxe a Greciei, Ieronim al II-lea, a fost testat pozitiv cu COVID-19, joi dimineață și a fost internat într-un spital din Atena. În vârstă de 82 de ani, patriarhul Ieronim prezintă simptome uşoare ale bolii şi are o febră de 37,7 grade, conform unui purtător de cuvânt al bisericii.

Patriarhul Bisericii Ortodoxe a Greciei are COVID-19
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    19 Noi 2020   •   18:42

„Particip personal, ca un păstor, la această grea încercare la care sunt supuşi mii de alţi fraţi din ţara noastră şi milioane din întreaga lume”, a declarat arhiepiscopul Atenei Ieronim apropiaţilor săi, înainte de internare, potrivit presei elene citate de Digi24.

Ieronim a fost dus la acelaşi spital din Atena unde zilele trecute s-a internat arhiepiscopul Albaniei, Anastasios, la rândul său bolnav de COVID-19 şi care a fost adus cu avionul săptămâna trecută în capitala Greciei pentru tratament.

Grecia a intrat la începutul acestei luni în lockdown timp de trei săptămâni pentru a putea reduce numărul infectărilor cu COVID-19. Toate magazinele, cu excepţia celor care vând alimente şi medicamente, sunt închise.

Locuitorii ţării spun că aceste măsuri nu sunt neapărat necesare, iar alţii se tem că economia va fi distrusă.

×
Subiecte în articol: Ieronim al II-lea coronavirus COVID-19
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close