Antena 3 CNN Actualitate Patru persoane, intoxicate cu o substanţă necunoscută la Insitutul Cervantes

Patru persoane, intoxicate cu o substanţă necunoscută la Insitutul Cervantes

Patru persoane, intoxicate cu o substanţă necunoscută la Insitutul Cervantes
28 Iun 2008   •   12:03

Patru persoane au ajuns la spital, vineri noapte, cu leziuni la nivelul ochilor, după ce o persoană a aruncat o substanţă de la geamul unui apartament, din apropierea Institutului Cervantes din Capitală. Incidentul s-a produs în timp ce zeci de oameni vizionau un film în curtea interioară a Institutului. În total şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Spectatorii asistau la o proiecţie de filme organizată în cadrul evenimentului Noaptea Institutelor Culturale când, dintr-o clădire învecinată, o persoană a aruncat o substanţă necunoscută. Imediat, oamenii au inceput să se plângă de dureri de ochi. Şase echipaje de pe ambulanţe dintre care două SMURD le-au acordat primul ajutor celor patru victime care se simţeau mai rău. Trei dintre pacienţi au fost transportaţi de urgenţă la spital, unde au rămas sub supraveghere medicală.



O echipă de poliţişti şi una de pompieri s-a deplasat la locul incidentului pentru a stabili dacă substanţa aruncată mai este sau nu un pericol pentru cei care trec prin zonă. Martorii le-au indicat poliţiştilor de unde s-a aruncat substanţa. Suspectul este o femeie, iar substanta se banuieste că ar fi formol.

Antena 3

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close