Antena 3 CNN Actualitate Paul aruncase câteva semințe în curtea casei din Vaslui. După câteva luni, când s-a dus să vadă ce apăruse acolo, s-a speriat. "Nu pot să cred, era gigantic"

Paul aruncase câteva semințe în curtea casei din Vaslui. După câteva luni, când s-a dus să vadă ce apăruse acolo, s-a speriat. "Nu pot să cred, era gigantic"

Paul aruncase câteva semințe în curtea casei din Vaslui. După câteva luni, când s-a dus să vadă ce apăruse acolo, s-a speriat. "Nu pot să cred, era gigantic"
28 Ian 2019   •   22:25

Paul aruncase câteva semințe în curtea casei din Vaslui. După câteva luni, când s-a dus să vadă ce apăruse acolo, s-a speriat. Era gigantic.

Familia Comisescu din Deleni continuã sã-si uimeascã clientii. Zilele acestea a scos pe piatã un nou dovleac de 50 kg. Este cel mai mare pepene rezultat în cadrul ultimei recolte si se vinde la pretul de 3 lei/kg, inclusiv celor care vor doar felii. “Continuãm sã facem ceea ce ne place si ne aduce satisfactie, nu doar ne ajutã sã ne întretinem. Nu e usor, mai ales acum, când ne-a lãsat sotul. A murit cu câteva zile înainte de Revelion”, a punctat Maria Comisescu. Vestea cã unul dintre cei mai cunoscuti agricultori din judetul Vaslui, Paul Comisescu, a încetat din viatã a uimit pe toatã lumea. La cei peste 70 ani, acesta avea un stil de viatã sãnãtos, muncea si era foarte energic si plin de viatã, scrie vremeanoua.ro.

Paul Comisescu a fost genul de agricultor pe care orice piatã ar fi mândrã sã-l gãzduiascã. “Frãmânta” pãmântul de mai bine de 40 de ani si niciodatã n-a stat cu mâna întinsã la stat. Nu i-a plãcut sã stea degeaba, iar asta s-a vãzut cel mai bine în palmele lui, bãtucite de muncã. Noptile si le petrecea stând de pazã în cultura cu pepeni, iar ziua, în piatã, vânzându-si marfa. Spunea tuturor cã nu avea încotro fãrã muncã, pentru cã statul nu-i dãdea un leu pensie.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close