Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat a fost prins de mama unui băiețel, în trenul de Brașov, în timp ce îl abuza pe copil. Femeia a fost șocată de ce a văzut

Un bărbat a fost prins de mama unui băiețel, în trenul de Brașov, în timp ce îl abuza pe copil. Femeia a fost șocată de ce a văzut

Un pedofil a fost prins în flagrant, în timp ce abuza sexual un copil de doar șase ani, într-un tren plin cu călători. Copilul fusese lăsat nesupravegheat de către mamă doar câteva momente.

Un bărbat a fost prins de mama unui băiețel, în trenul de Brașov, în timp ce îl abuza pe copil. Femeia a fost șocată de ce a văzut
Sursa foto: agerpres
de Laura Dinu    |    29 Iul 2022   •   10:30

Totul s-a întâmplat într-un tren de călători care se îndrepta spre Brașov. Un bărbat de 42 de ani a fost prins în timp ce abuza un copil de doar șase ani în toaleta vagonului.

Copilul de 6 ani se afla în tren alături de părinții lui și de fratele mai mic. La un moment dat, băiatul a spus că are nevoie la toaletă. Mama lui l-a însoțit, însă pentru scurtă vreme aceasta s-a întors în vagon, unde îl lăsase pe copilul mai mic.

Profitând de ocazie, pentru că băiatul a rămas singur în toaletă, brașoveanul a intrat peste acesta și a început să îl mângâie. Când s-a întors la fiul cel mare, femeia a fost șocată de ce a găsit. În toaletă, alături de fiul ei, era un străin care îl abuza sexual.

Agresorul a recunoscut în fața părinților și a celorlalți călători din tren ca astfel de fapte nu îi sunt străine, practicându-le chiar și cu propriul copil.

În urma acuzațiilor de agresiune sexuală, bărbatul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

×
Subiecte în articol: tren
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close