Antena 3 CNN Actualitate Momentul în care o pensionară este atacată într-un bloc din Bucureşti. S-a acţionat premeditat şi în grup

Momentul în care o pensionară este atacată într-un bloc din Bucureşti. S-a acţionat premeditat şi în grup

O pensionară a fost atacată marţi, în scara unui bloc din Sectorul 6, București. Momentul atacului a fost filmat de camerele de supraveghere montate în casa scării. S-a acționat premeditat și în grup, un individ staătea de pază la intrarea în scară iar celălalt a acționat.

Momentul în care o pensionară este atacată într-un bloc din Bucureşti. S-a acţionat premeditat şi în grup
de Georgiana Adam    |    09 Mar 2021   •   23:35

Incidentul s-a petrecut, marţi, în zona Frigocom din sectorul 6, Bucureşti. Imaginile filmate de camerele de supraveghere din bloc o surprind pe pensionara, în vârstă de 65 de ani, care intră în scara blocului avănd în spate un ghiozdan. Imediat cum deschide uşa scării, din spate vin, în pas alert, doi indivizi.

Unul rămâne de pază la intrarea în bloc, în timp ce celălalt urmăreşte femeia în drum spre lift. La un moment dat, bărbatul începe să îi umble la ghiozdan, în speranţa că va putea fura ceva.

Din fericire, pensionara a simţit că individul din spatele ei are un comportament suspect şi s-a întors spre el. Potrivit acesteia, când şi-a dat seama că a fost prins bărbatul i-ar fi spus :

”Esti a dracu…m-ai prins…nu mai urc cu tine în lift ca ești prea a dracu!”.

Imaginile îl suprind apoi pe tâlhar plecănd spre uşa scării vorbind la telefon.

Suse apropiate femeii au precizat că, aflată în stare se şoc femeia nu a făcut nicio sesizare la poliție, acesta fiind ”mulțumită” că a scăpat teafără şi fără să-i fie furat nimic, notează newsbucuresti.ro

 

 

×
Subiecte în articol: București pensionara atacata scara de bloc
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close