Antena 3 CNN Actualitate Pensionară de 87 de ani, tâlhărită într-un bloc din Bucureşti. Hoţul a acţionat ca un profesionist

Pensionară de 87 de ani, tâlhărită într-un bloc din Bucureşti. Hoţul a acţionat ca un profesionist

O pensionară de 87 de ani din Bucureşti a trăit o experientă care i-a dat fiori. Ea a fost tâlhărită de un individ la intrarea în blocul unde locuieşte. Imaginile furtului au fost surprinse de camera de supraveghere montată în bloc.

Pensionară de 87 de ani, tâlhărită într-un bloc din Bucureşti. Hoţul a acţionat ca un profesionist
de Georgiana Adam    |    05 Feb 2021   •   19:51

Din imagini se vede cum pensionara ajunsă în faţa scării îşi deschide geanta şi scoate cheile. În momentul în care intră pe uşă, un individ vine rapid prin spatele ei şi îi fură portofelul. Simţind că ceva nu este în regulă, pensionara se întoarce spre individ, care se preface că vorbeşte la telefon.

Femeia îşi continuă drumul spre apartament şi acasă observă că îi lipseşte portofelul. După un moment de reflecţie face rapid legătura cu bărbatul care a intrat în casa scării prin spatele ei şi sună imediat la 112.

"Polițiștii Secției 1 au fost sesizați, marţi, de către o femeie, prin intermediul 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras din geantă portofelul ce conținea o sumă de bani, precum și un card bancar și cardul de sănătate, în timp ce se afla în scara blocului de domiciliu, în sectorul 1", spun poliţiştii.

Hoţul a fost identificat și condus pentru audieri la sediul secției de poliție

Pe baza imaginilor suprinse de camerele de supraveghere, montate în casa scării, poliţiştii au reuşit să-l indentifice, vineri, pe hoţ.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 46 de ani, cunoscut cu preocupări de natură infracțională.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției 1, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni de furt, cu bărbatul în stare de reținere.

×
Subiecte în articol: pensionara tâlhărită furt București
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close