Antena 3 CNN Actualitate Doi pensionari au fost găsiţi dezbrăcați și cu gâturile tăiate, în Bihor

Doi pensionari au fost găsiţi dezbrăcați și cu gâturile tăiate, în Bihor

O femeie în vârstă de 60 ani şi un bărbat de 73 ani au fost găsiţi morţi, în locuinţa femeii, dezbrăcaţi şi cu gâturile tăiate. Cercetările se realizează, in rem, adică doar pentru faptă, procurorul aşteptând rezultatele testelor ADN dispuse pe probele ridicate de la locul crimei.

Doi pensionari au fost găsiţi dezbrăcați și cu gâturile tăiate, în Bihor
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   23:30

Crima sinistră i-a înspăimântat pe localnicii comunei Roşiori, judeţul Bihor, care nu-şi mai lasă porţile dechise nici peste zi, convinşi că printre ei au un criminal.

"Numai un bolnav psihic putea să facă aşa ceva. Şi poate e printre noi”, a spus convis un sătean.  

Totul a ieşit la iveală când soţia bărbatului, mutată în Ungaria, a venit să îl viziteze. Pentru că nu l-a găsit acasă, ea a sunat la Poliţie şi l-a dat dispărut.

De la localnici, femeia a aflat că bărbatul a fost văzut ultima dată pe 15 decembrie şi că avea un tovarăş de băutură, pe Ildiko, în vârstă de 60 de ani, care locuia în satul Vaida, şi a pornit să îl caute şi acolo. I-a găsit bicicleta la poarta femeii şi când a intrat în casă a văzut o imaginie sinistră.

"Aşa spun oamenii din sat, că i-a găsit dezbrăcaţi, în pielea goală, cu gâtul tăiat şi multe înţepături. Şi apoi a sunat la 112”, au spus poliţiştii.

"Era bătrân, avea 73 ani. Era el, masiv, şi putea să taie gâtul femeii, că era slabă, mică, nu cred că avea 45 kilograme. Dar toată lumea zice că nu şi-ar fi tăiat gâtul, nu prea crede nimeni varianta asta”, spune un alt localnic.

Cercetările se realizează, in rem, adică doar pentru faptă, procurorul aşteptând rezultatele testelor ADN dispuse pe probele ridicate de la locul crimei, care ar putea arăta dacă în casa "groazei" a mai intrat şi altă persoană în afară de cei doi, notează stiridiaspora.ro

 

 

×
Subiecte în articol: pensionari crima Bihor Roșiori
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close