Antena 3 CNN Actualitate Percheziţii la Suceava. Cinci persoane arestate pentru contrabandă cu ţigări şi un prejudiciu de 80.000 euro

Percheziţii la Suceava. Cinci persoane arestate pentru contrabandă cu ţigări şi un prejudiciu de 80.000 euro

Percheziţii la Suceava. Cinci persoane arestate pentru contrabandă cu ţigări şi un prejudiciu de 80.000 euro
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    24 Oct 2011   •   07:07
Update 12.30 - Cinci persoane au fost arestate preventiv pentru contrabandă, fiind acuzate că au adus ţigări din Suceava şi Iaşi, pe care le vindeau în Bucureşti şi în Voluntari, prejudiciul fiind stabilit la peste 80.000 de euro.

În acest dosar sunt cercetaţi Tiberiu Turcă, Nicolae Marius Niţă, Iulian Călin, Vasile-Cătălin-Măgureanu, Mircea-Titus Pop, care au fost reţinuţi de procurorii Parchetului Capitalei, iar apoi au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile de o instanţă a Tribunalului Bucureşti.

Au fost transportate, deţinute şi comercializate clandestin, aproximativ 900.000 ţigări de contrabandă, bugetul de stat fiind prejudiciat cu suma de 87.221 de euro.



Mai multe percheziţii au avut loc, luni dimineaţă, în judeţul Suceava. Ofiţerii DIICOT (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism), cu sprijinul Poliţiei, au descins la 39 de adrese.

Sunt cercetate mai multe persoane, suspectate că ar face parte dintr-o grupare infracţională.

Suspecţii de ocupau de tâlhării, şantaj, cereau taxă de protecţie. Totodată, cei căutaţi de Poliţie se ocupau şi cu infracţiuni contra autorităţilor şi contrabandă, potrivit Mediafax.

Gruparea acţiona în zona oraşelor Frasin, Gura Humorului şi a localităţilor limitrofe acestora.

În cadrul acţiunii au fost angrenaţi şi comisari ai Gărzii Financiare Suceava.
 



×
Subiecte în articol: perchezitii Suceava
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close