Antena 3 CNN Actualitate Pericol pentru călători, în tramvaiul 7 din Bucureşti! Un panou electric s-a desprins şi era să cadă peste o femeie

Pericol pentru călători, în tramvaiul 7 din Bucureşti! Un panou electric s-a desprins şi era să cadă peste o femeie

O femeie care a circulat ieri cu tramvaiul 7 din Capitală, a avut parte de un incident neplăcut. Panoul electric din spatele scaunului unde era aşezată, s-a desprins şi era să cadă peste ea.

Pericol pentru călători, în tramvaiul 7 din Bucureşti! Un panou electric s-a desprins şi era să cadă peste o femeie
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Aug 2022   •   14:26

Călătoria cu tramvaiele vechi din Capitală s-a dovedit a fi una cu adevărat periculoasă pentru o tânără care a circulat ieri cu tramvaiul 7 din Capitală.

În momentul în care femeia s-a aşezat pe unul dintre cele trei scaune amplasate în spatele cabinei unde se afla vatmanul, panoul de fier care acoperea sistemul electric al tramvaiului, s-a desprins şi era să cadă peste ea.

Din fericire, nu a fost rănită, deoarece panoul imens s-a oprit de spătarele scaunelor.

Zgomotul puternic i-a alarmat imediat pe ceilalţi călători, care au sărit în ajutorul femeii pentru a se asigura că nu a păţit nimic.

Oamenii s-au revoltat după incidentul din tramvaiul 7 din Bucureşti

Revoltaţi şi speriaţi de cele întâmplate, oamenii i-au cerut vatmanului să oprească tramvaiul înainte de a pleca din staţia din zona Eroii Revoluţiei, pentru a verifica ce s-a întâmplat, însă acesta a ales să îşi continue drumul.

Produse la finalul anilor '60 și '70, reprezentanții Societății de Transport Bucureşti (STB) susțin că, în ciuda vechimii, tramvaiele sunt sigure și nu prezintă riscuri.

×
Subiecte în articol: București tramvai STB
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close