Antena 3 CNN Actualitate Peste 100 de turişti au plecat în Tunisia după o zi de aşteptare

Peste 100 de turişti au plecat în Tunisia după o zi de aşteptare

Peste 100 de turişti au plecat în Tunisia după o zi de aşteptare
27 Dec 2007   •   07:55
Peste 100 de turişti şi-au început costisitorul concediu în Tunisia cu o zi de aşteptare pe aeroportul Băneasa. Reprezentanţii companiei dau vina pe ceaţă. Turiştii ar trebui să plece abia în jurul prînzului. Peste o sută de turişti au aşteptat toată ziua avionul care ar fi trebuit să-i ducă în Tunisia. Acesta însă nu a mai sosit. ?Aşteptăm să plecăm de 24 de ore şi după cum vezi Crăciunul n-a adus nicidecum dunele de nisip din Tunisia pe care le aşteptam cu toţii?, au declarat turiştii revoltaţi. ?Am doi copii, am stat opt ore în aeroport, frig, probabil că nici mâine nu voi pleca, aş vrea să-mi iau banii înapoi, dar nu am nici o şansă?, regretă oamenii care au pierdut deja două zile de concediu.

Turiştii au fost cazaţi la un hotel lângă aeroport. În camere însă au mai avut parte de o supriză neplăcută. Acestea nu erau încălzite. ?Când am ajuns aici am găsit nişte camere reci?, astfel unii dintre ei au preferat să stea pe hol cu familiile cu copiii înghesuiţi.

?Am doi copii, am stat opt ore în aeroport, frig, probabil că nici mâine nu voi pleca, aş vrea să-mi iau banii înapoi, dar nu am nici o şansă?, regretă oamenii care au pierdut deja două zile de concediu.

Sejurul lor în Tunisia însă nu va fi prelungit. ?Am cerut prelungirea acestui concediu, a zis că nu are cum, că nu există această variantă. Rămâne oricum să facem plângere unor instituţii abilitate să ia o măsură în sensul ăsta?, au decis turiştii care vor să-i dea în judecată pe cei responsabili de întârziere.

-

Antena 3

×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close