Peste 2.500 de români și străini au intrat în țară în ultimele ore, prin Vama Nădlac II. Imagini cu convoiul de mașini de la frontieră

de A.M.P    |    18 Mar 2020   •   08:48
Peste 2.500 de români și străini au intrat în țară în ultimele ore, prin Vama Nădlac II. Imagini cu convoiul de mașini de la frontieră Facebook

Un convoi format din sute de mașini a intrat în țară, noaptea trecută, prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, polițiștii de frontieră efectuând formalitățile de intrare în ţară pentru 2.500 persoane şi aproximativ 700 de autovehicule.

”Ulterior efectuării controlului specific la intrarea în țară, persoanele au fost preluate de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică pentru completarea declaraţiei pe proprie răspundere și efectuarea controlului epidemiologic. După încheierea formalităților și stabilirea măsurile dispuse de către personalul medical aflat în punct, mașinile au fost preluate de către echipaje de poliţie şi jandarmi pentru a fi conduse spre locațiile stabilite pentru carantinare sau pentru autoizolare”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Poliția de Frontieră a triplat efectivele implicate în controlul de frontieră astfel încât formalitățile să se desfășoare cu operativitate. S-a lucrat cu aproximativ 50 de polițiști de frontieră, fiind deschise 10 artere de control.


 

 

Parteneri
x close